2023 összefoglaló

Ahogy arról médiapartnerünknek beszámoltunk, az MTM Hungária 2023-ben idén is több mint 30 képzést szervezett. Ősszel például 2 hónap alatt mindhárom Magyarországon jelen lévő, német tulajdonú autógyárban tartottunk képzést.

Ősszel részt vettünk az MLKBT (Magyar Logisztikai, Készletezési és Beszerzési Társaság) logisztikai konferenciáján, ahol tagvállalatunkkal, az Duvenbeck IMMO Logisztika Kft.-el együttműködéseben bepillantást engedünk egy autógyár logisztikai kiszolgálásának műhelytitkaiba, valamint bemutattuk, hogy az MTM használatával milyen versenyelőnyt érhető el.

Örömmel láttuk, hogy a október végi hamburgi MTM Summiton – melyre több mint 25 országból „érkeztek” -, egyre több magyar résztvevője volt. A hibrid konferencián a világ számos pontjáról érkező szakértők beszámoltak „az MTM a digitális munka világában” legjobb gyakorlatiról a gyártásban, valamint az ergonómia és a termeléstervezés területén.

MTM-1 Alap: 01.30-02.03

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az legutóbbi szakmai napok összefoglalóit: 202220192018

Kezdés: január 29

Változások az új évben

Az Óbudai Egyetemmel is szoros együttműködésben vagyunk, részt veszünk az Ergonómia és emberi tényezők című szakemberképzésben és egyeztetések folynak a Termelékenység menedzsment képzés kapcsán is.

2024-el frissítettük a Képzési- és Vizsgaszabályzatunkat és a gazdasági változások következtében, az 5 éve változatlan árainkat, kis mértékben növeltük. Képzéseink szerkezetét, nyílt képzési árakat összefoglalóan a 2 oldalas képzési struktúránk tartalmazza.

Megnézem

MTM-UAS: 02.12-15 és 19

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Lássam a részleteket!

MTM-Logisztika: 02.26 – 03.01

  • Mérni szeretné logisztikai kapacitását?  
  • Átlátható logisztikai folyamatokra vágyik és/vagy tervezne ezek alapján?
  • Kanban, milkrun vagy egyéb szállítási, csomagolási, komissiózási megbízások idejével kalkulálna?

Akkor Önnek az MTM-Logisztika képzésre van szüksége!

A vállalatok logisztikai tevékenységei között számos folyamat gyakran fordul elő. Az ilyen tipikus folyamatok, melyek komplexitása eltérő lehet, a standard műveletek a logisztika területén. Ezért az MTM aggregált folyamatépítő elemeket fejlesztett ki ezen üzemi alkalmazásokra logisztikai folyamatok értékeléséhez, tervezéséhez és optimalizálásához. Az MTM-Logisztika definiálja a standard műveleteket, leírja azok befolyásoló tényezőit és kódolását, valamint ismerteti az alkalmazási szabályokat és megjegyzéseket.

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu