12. Industrial Engineering Szakmai nap

2024. szeptember 20-án rendezi az MTM Hungária Egyesület a 12. Industrial Engineering Szakmai Napot. 

A Szakmai Napon, szakemberek különböző országokból és eltérő területekről számolnak be az industrial engineering tapasztalataikról. A legutóbbi rendezvényünkhöz hasonlóan ismereteink bővítése mellett a résztvevők számára lehetőség nyílik értékes szakmai tapasztalatcserére, kapcsolatrendszerük bővítésére.

Lássam a részleteket!

MTM-1 Alap: június 5-7. és 13-14.

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az legutóbbi szakmai napok összefoglalóit: 202220192018

Kezdés: június 5.

MTM-UAS: június 17-20. és 24.

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Kezdés: június 17.

36. Ergonómiai Nyári Egyetem és Techtogehter

Május 7-én és 8-án került megrendezésre az idei Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói verseny a Hungexpo G pavilonjában.

A mérnökhallgatói verseny mellett számos előadáson és programokon vettek részt az Automotive Hungary szakkiállításra látogatók.
A versenyen MTM-es állomásán a Flextronics sárvári üzemében gyártott termék szerelési tevékenységének EAWS alapú ergonómiai kockázátértékelése volt a versenyzők feladata.

Július 3-5, Gyöngyös, 36. Ergonómiai Nyári Egyetem

Partnerünk, a Magyar Ergonómiai Társaság, szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai ergonómia meghatározó eseménye, az Ergonómiai Nyári Egyetem. Egyeztetésünk alapján korlátozottan még lehet csatlakozni.

Lássam az ENYE programját!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu