Megjelent a 2023/24-es képzési kínálatunk

2023/2024 évi kínálatunkat a képre kattintva nézheti meg, de lehet, hamarosan nyomtatott formában is megkapja. Újdonság, az MTM-HWD és az MTM-Irodai rendszer képzések.

A tavalyinál erősebb árfolyam miatt képzéseink, szolgáltatásaink ára forintban számolva átlagosan 15% csökkent. A jellemzően 5 napos képzési blokkokat tartalmazó, 2019-tól érvényes képzési struktúránk €-ban meghatározott árai 5 éve változatlanok.

Szeptemberi képzési naptár

MTM-1 Alap: 09.04-06 és 11-12

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az utolsó 3 év szakmai napjainak összefoglalóját: 202220192018

Lássam a részleteket!

Augusztus 29-30. Termelékenyen MTM-mel – élőben Mexikóból

2023. augusztus 29-én és 30-án 18h-tól a Mexikói MTM Egyesület, a One-MTM globális hálózat tagja, ingyenes online eseményként szervezi meg a International Forum Productivity & Ergonomics for the Future (Nemzetközi Fórum a Termelékenység és Ergonómia jövőjéről) konferenciáját, melynek nyelve angol. A rendezvény a termelésben dolgozó szakembereknek és vezetőknek, ipari mérnököknek, ergonómusoknak és informatikusoknak szól, akiknek – különösen válságos időkben – a gyártás hatékonyságának növelésével kell szembenézniük, miközben meg kell őrizniük a munkavállalók egészségét.

A fórum során neves mexikói székhelyű vállalatok IE szakértői, vezető oktatási intézmények képviselői és partnerei mutatják be a megoldási megközelítéseket és a legjobb gyakorlatokat. Az előadások és a záró panel beszélgetések magyar idő szerint 18h-tól kezdődnek.

Ipari ergonómia – A munkahely kialakítás ergonómiája: 09.13-15

A képzés célja: A résztvevők átfogó képet kapjanak az ergonómia szakterületeiről, mely által lehetőség nyílik munkahelyek ergonómiai kritériumok szerinti értékelése, ergonómiai kockázatok felismerése és azokból rizikócsökkentő intézkedéseket levezetése.

Cél, hogy lehetővé váljon alacsony ergonómiai kockázatú munkahelyek tervezése, át-/kialakítása.

Lássam a részleteket!

MTM-UAS: 09.18-21 és 25

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Kezdés: szeptember 18

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu