MTM-1 Alap: 11.02-06

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az utolsó 3 év szakmai napjainak összefoglalóját: 201920182017

Lássam a részleteket!

Virtuális MTM konferencia 10.29 – Digital = efficient?

Virtuális MTM konferencia a munkaszervezés jövőjéről.

Az „MTM goes digital” mottó az MTM digitalizálásának első napjaira teljesen más értelmet nyert a COVID-19 miatt. Nem csupán a képzéseket kellett a digitális térbe hozni, hanem az éves találkozókat. A 2020-s MTM konferencia témája a digital engineering és „Digital = efficient?” (Digitális = hatékony?) kérdésköre. A digitalizáció nem szükségszerűen jár együtt a hatékonyság növelésével, de a digitalizáció egy kiváló alkalom, hogy a megfelelő eszközökkel új lehetőségeket tárjunk fel. Hogyan? Nézze meg konferenciánkon ingyen.
/Az MTM ASSOCIATION e. V. konferenciája német nyelvű./

Lássam a részleteket!

MTM-Logisztika: 11.18-20 és 11.25-26

  • Mérni szeretné logisztikai kapacitását?  
  • Átlátható logisztikai folyamatokra vágyik és/vagy tervezne ezek alapján?
  • Kanban, milkrun vagy egyéb szállítási, csomagolási, komissiózási megbízások idejével kalkulálna?

Akkor Önnek az MTM-Logisztika képzésre van szüksége!

A vállalatok logisztikai tevékenységei között számos folyamat gyakran fordul elő. Az ilyen tipikus folyamatok, melyek komplexitása eltérő lehet, a standard műveletek a logisztika területén. Ezért az MTM aggregált folyamatépítő elemeket fejlesztett ki ezen üzemi alkalmazásokra logisztikai folyamatok értékeléséhez, tervezéséhez és optimalizálásához. Az MTM-Logisztika definiálja a standard műveleteket, leírja azok befolyásoló tényezőit és kódolását, valamint ismerteti az alkalmazási szabályokat és megjegyzéseket.

Lássam a részleteket!

Lean Basic: 11.23

A Toyota módszer lényegének megismertetése a résztvevőkkel. Az alapelvek, s a hozzájuk kapcsolódó eszközök bemutatása, azok megértése, egy átfogó kép kialakítása. A szeminárium rávilágít a rendszer szintű gondolkodás fontosságára, segít tisztán látni a 3 betűs rövidítések mögötti valós tartalmat, hogy a karcsú gyártási folyamatok elveit addig nem ismerő munkavállalók is teljes képet kapjanak.

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu