MTM-1 Alap: 11.06-10

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az utolsó 3 év szakmai napjainak összefoglalóját: 202220192018

Lássam a részleteket!

Az első félév több mint 100 tanúsítványának oklevélosztói

Az első félév közel húsz tanfolyamának résztvevői kaptak meghívást a óbudai Trófea és a zalaegerszegi Diófa étteremben rendezett oklevélosztóra, ahol kitartásuk és teljesítményük elismeréseként vehették át a tanúsítványokat. Sajnos csak kevesen jelentek meg, a fennmaradó közel száz tanúsítványt postán juttattuk el az illetékeseknek. A megjelenteknek köszönjük részvételt és a gasztronómiai élvezetek melletti jó hangulatú tapasztalatcserét.

MTM-UAS: 11.20-23 és 27

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Kezdés: november 20

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu