MTM-Logisztika: Október 2-6.

  • Mérni szeretné logisztikai kapacitását?  
  • Átlátható logisztikai folyamatokra vágyik és/vagy tervezne ezek alapján?
  • Kanban, milkrun vagy egyéb szállítási, csomagolási, komissiózási megbízások idejével kalkulálna?

  Akkor Önnek az MTM-Logisztika képzésre van szüksége!

  A vállalatok logisztikai tevékenységei között számos folyamat gyakran fordul elő. Az ilyen tipikus folyamatok, melyek komplexitása eltérő lehet, a standard műveletek a logisztika területén. Ezért az MTM aggregált folyamatépítő elemeket fejlesztett ki ezen üzemi alkalmazásokra logisztikai folyamatok értékeléséhez, tervezéséhez és optimalizálásához. Az MTM-Logisztika definiálja a standard műveleteket, leírja azok befolyásoló tényezőit és kódolását, valamint ismerteti az alkalmazási szabályokat és megjegyzéseket.

Lássam a részleteket!

MTM Summit – 2023.10.18-19 @ Hamburg & online

A 2023. október 18-án és 19-én megrendezésre kerülő MTM SUMMIT – Nemzetközi Humán Munka Fórumon, a termelési vezetők, ipari mérnökök, időgazdálkodók, informatikai szakemberek és tervezőmérnökök találkozóhelyén, minden a hatékony és ergonomikus munkarendszerek kialakítása körül fog forogni. Az idei fókuszban „az MTM a digitális munka világában” téma áll.
Az eseményt hibrid rendezvényként tervezik – a hamburgi Gastwerk Hotelben és online a summit.mtm.org oldalon.
Itt minden információt megtalál az előadásokról és szekciókról, az előadókról, valamint a kísérőprogramról.
Figyelem! Az online belépőjegy ingyenes.
Ezenkívül mindkét napon ismét kínálunk német/angol szinkrontolmácsolást.

Lássam a részleteket!

MTM-SD 10.24-30, Kecskemét

A sorozat gyártás manuális munkafolyamatainak optimalizálására, elemzésére szolgáló MTM-SD eljárás alkalmazási készség szintű elsajátítása, melynek révén a résztvevő képes a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására. Az SD alkalmazása 0,6 percnél hosszabb ciklusú munkafolyamatok esetén ajánlatos, ahol termékek megbízás orientált gyártása a jellemző, valamint elvárt a munkafolyamatok részletes kidolgozottsága és a begyakorlottság.

Lássam a részleteket!

MTM a Logisztikai konferencián

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 31. kongresszusának első napján tagvállalatunkkal, az Duvenbeck IMMO Logisztika Kft.-el, együttműködéseben is megjelenünk október 17-én. Az év logisztikai eseményén a folyamatos és hatékony szekció egyik előadását, „MTM módszer használata autóipari projekteknél” címmel Nép Tamás és Dunajcsik Zoltán tartja.

Bővebben

Építőelem / Kék Kártya (MTM) felfrissítő

Szeretné feleleveníteni tudását? Gyakorolna, vagy pontosabb elemzéseket szeretne készíteni?
A felfrissítő szemináriumon gyakorlati példákon (elsősorban filmelemzések) keresztül közösen átbeszéljük a kérdéses részeket – igény szerint az elmélet átismétlésével, változások bemutatásával.
Lehetőségét biztosítunk a tapasztalatok átadására, bővítésére – egyúttal az alkalmazási hibák csökkentésére – MTM-Instruktor(ok) szakmai irányítása mellett.

Célcsoport: Valamennyi korábbi MTM tanúsítvánnyal rendelkező hallgató, jelenlegi alkalmazó!

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

 • 1067. Budapest,
  Csengery u. 78.

 • +36 70 426 8019
 • info"kukac"mtm-hungaria.hu