MTM-SD 10.03-07

A sorozat gyártás manuális munkafolyamatainak optimalizálására, elemzésére szolgáló MTM-SD eljárás alkalmazási készség szintű elsajátítása, melynek révén a résztvevő képes a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására. Az SD alkalmazása 0,6 percnél hosszabb ciklusú munkafolyamatok esetén ajánlatos, ahol termékek megbízás orientált gyártása a jellemző, valamint elvárt a munkafolyamatok részletes kidolgozottsága és a begyakorlottság.

Lássam a részleteket!

Október 11., Miskolc, S.E.G.A – MTM Workshop

Egész napos, gyártási folyamatok optimalizálására fókuszáló, gyárlátogatással egybekötött workshopot szervezünk gyakorló Industrial Engineering szakemberek részére a Starters E-Components Generators Automotive (S.E.G.A) szirmabesenyői gyárában.
A korábban nálunk végzett hallgatókat partnerünk preferálja.
A S.E.G.A fenntartja a jogot, hogy üzleti összeférhetetlenség esetén a részvétel lehetőségét korlátozza.
A részvétel az MTM Hungária rendezvényein vagy tanfolyamain a 2010-óta részt vettek számára ingyenes, mások számára díjbekérő alapján előre átutalt nettó 2000 Ft/fő regisztrációs díjhoz kötött. Az egész napos (kb. 9-16h) aktív jelenlét minden esetben elvárt.
A résztvevők száma limitált, ha nem akar lemaradni, jelentkezzen mielőbb!

MTM-Logisztika: 10.24-28

  • Mérni szeretné logisztikai kapacitását?  
  • Átlátható logisztikai folyamatokra vágyik és/vagy tervezne ezek alapján?
  • Kanban, milkrun vagy egyéb szállítási, csomagolási, komissiózási megbízások idejével kalkulálna?

Akkor Önnek az MTM-Logisztika képzésre van szüksége!

A vállalatok logisztikai tevékenységei között számos folyamat gyakran fordul elő. Az ilyen tipikus folyamatok, melyek komplexitása eltérő lehet, a standard műveletek a logisztika területén. Ezért az MTM aggregált folyamatépítő elemeket fejlesztett ki ezen üzemi alkalmazásokra logisztikai folyamatok értékeléséhez, tervezéséhez és optimalizálásához. Az MTM-Logisztika definiálja a standard műveleteket, leírja azok befolyásoló tényezőit és kódolását, valamint ismerteti az alkalmazási szabályokat és megjegyzéseket.

Lássam a részleteket!

MTM goes digital

A nemzetközi trendeknek megfelelően az MTM-Hungária is megkezdte a tananyagok digitális formában történő biztosítását a tanfolyami résztvevőknek. Az MTM goes digital program keretében a múlt héten induló MTM-1 Alap képzés volt az első amikor a tananyagot (beleértve a napi ismétlő sorokat, formanyomtatványokat, adatkártyát, stb.) névre szóló pdf-ben kapták meg a résztvevők. Természetesen igény szerint a nyomtatott formát továbbra is biztosítjuk. A fogalmak, kifejezések gyors keresési lehetőségét kifejezetten méltatták a résztvevők.

MTM Summit – 2022.10.19-20 @ Hamburg & online

A 2022. október 19-én és 2022. október 20-án megrendezésre kerülő MTM SUMMIT – Nemzetközi Humán Munka Fórumon, a termelési vezetők, ipari mérnökök, időgazdálkodók, informatikai szakemberek és tervezőmérnökök találkozóhelyén, minden a hatékony és ergonomikus munkarendszerek kialakítása körül fog forogni. Az idei fókuszban a „Lean Work” téma áll.
Az eseményt hibrid rendezvényként tervezik – a hamburgi Gastwerk Hotelben és online a summit.mtm.org oldalon.
Itt minden információt megtalál az előadásokról és szekciókról, az előadókról, valamint a kísérőprogramról.
Figyelem! Az online belépőjegy idén ingyenes.
Ezenkívül mindkét napon ismét kínálunk német/angol szinkrontolmácsolást.

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu