MTM Hungária Egyesület

2009 áprilisban regisztrálta a fővárosi Bíróság az MTM Hungária Egyesületet.

Az Egyesület alapszabály szerinti célja: Mint „az MTM eljárás alkalmazásában érdekelt cégek, intézmények és magánszemélyek szakmai szervezete, célja az MTM ismeretek és módszertanok terjesztése, az MTM területén érdekelt szakemberek közötti tapasztalatcsere biztosítása. Ezek közé különösképpen a következők tartoznak:

  • MTM eljárást alkalmazó munkatársak tudományos és gyakorlati továbbképzése;
  • ismeretközvetítő kapcsolatok fenntartása hasonló bel- és külföldi szervezetekkel.

Az Egyesület oktatást és szakértői tevékenységet is végez szolgáltatási díj ellenében. Akkreditált felnőttképzési intézmény.

Az Egyesület az International MTM Directorate (IMD) tagjaként, – az IMD szabályzata értelmében -, Magyarországon kizárólagos jogosultsággal rendelkezik az MTM építőelem rendszer know-how-jának terjesztésére.
Az Egyesület az MTM Association e.V. (korábban DMTM e.V.) partnerszervezete, így jogosult valamennyi, a One-MTM hálózat által terjesztett, nemzetközileg egységes MTM-know-how terjesztésére.

Az Egyesület tagja lehet bármely, az MTM eljárás gyakorlata, alkalmazása és fejlesztése iránt érdeklődő természetes személy, gazdálkodó szervezet, intézmény, aki az Egyesület Alapszabályát magára nézve kötelező érvénnyel elfogadja, és a tagdíj befizetését vállalja.

A tagság előnyei

Az MTM-Hungária Egyesület fő feladatai közé tartozik az MTM terjesztése, a megfelelő és egységes alkalmazás támogatása a kutatás és fejlesztés előmozdítása. Ennek érdekében gondozni kívánja a vállalatok, egyesületek, szociális partnerek, kutatási intézmények együttműködését. Széleskörű oktatási tevékenységén kívül workshopokat, MTM alkalmazói konferenciákat szervez, szakcikkeket, publikációkat ad ki. A tagvállalatok elsőként profitálhatnak az innovatív fejlesztésekből: minden új MTM termékhez közvetlen hozzáférési joguk van.

A különböző szakmai napokon és rendezvényeken a tagvállalatok értékes tapasztalatcserét folytathatnak. Így nemcsak saját sikereiket építhetik, hanem mások eredményeit is hasznosíthatják.

A tagság további előnyei:

  • Részvételi lehetőség tapasztalatcseréken
  • Integráció egy kompetenciahálózatba
  • Szolgáltatások (tanfolyam, workshop, rendezvény) kedvezményes igénybevétele
  • Vállalati MTM-Instruktor alkalmazása / képzése
  • Testre szabott képzési kínálat

Az Egyesületbe történő belépés az Egyesülethez intézett írásbeli belépési nyilatkozattal történik. A tagsági jogviszony akkor jön létre, amikor az Egyesület elfogadta a Belépési nyilatkozatot, és a tag befizette az éves tagsági díjat. Amennyiben tag kíván lenni, klikkeljen a megfelelő belépési nyilatkozatra (magánszemély, jogi személy) és kitöltést követően küldje el nekünk.

REFERENCIÁK

PARTNEREK

TAGOK