Elkészült a 12. Industrial Engineering Szakmai Nap részletes programja!

Jöjjön el az Industrial Engineering Szakmai Napra, ahol szakemberek különböző országokból és eltérő területekről számolnak be az industrial engineering tapasztalataikról!

A legutóbbi rendezvényünkhöz hasonlóan ismereteink bővítése mellett a résztvevők számára lehetőség nyílik értékes szakmai tapasztalatcserére, kapcsolatrendszerük bővítésére.

Kedvezményes jelentkezés Augusztus 21-ig!

Várjuk Önt és kollégáit!

Lássam a részleteket!

További események és dátumok

Partnereink igényeit is figyelembevéve frissítettük a naptárbejegyzéseket, így nyílt képzési kínálatunkat szabadon böngészheti naptárunkban.

A május 16-án Szucsouban megrendezett 2024 MTM China Forum for Industrial Engineering több mint 130 szakértőt és vezetőt hozott össze Kína több mint 50 vállalatától. A résztvevők és az előadók megvitatták a jövőorientált digitális munkakialakítást, és megosztották tapasztalataikat az MTM és a mesterséges intelligencia (AI), valamint a Big Data kombinálásáról a termelékenység növelése érdekében. Részeteket itt olvashat.

Az új piaci igények elemzése az ügyfelekkel együtt, a termékek és szolgáltatások iránti konkrét igény meghatározása, az alkalmazási tanácsadás, a párbeszéd és a legjobb működési gyakorlatokból mindenki számára felhasználási esetek generálása. Ez volt júniusi TiCon User’s Day 2024 programkínálata. Bővebben itt.

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1132. Budapest,
    Visegrádi u. 40.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu