Megjelent a 2022/23-es képzési kínálatunk

Őszi kínálatunkat a képre kattintva nézheti meg, de lehet, hamarosan nyomtatott formában is megkapja. Újdonság, az MTM-HWD és az MTM-Irodai rendszer képzések.

A meghirdetett időpontok a kontakt órákra értendők, de ha a képzés egy újabb hullám miatt távoktatásban valósul meg, az időpontok – a résztvevőkkel egyeztetve – további napokkal bővülnek. Azaz, ha az adott képzést nem sikerülne megtartani tantermeinkben, arra webináriumi formában kerül sor. Ekkor a vizsgáztatás nemzetközileg egységesen a One-MTM szerverein on-line zajlik.

Szeptemberi képzési naptár

MTM-1 Alap: 09.05-07 és 12-13

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az utolsó 3 év szakmai napjainak összefoglalóját: 2022, 20192018

Lássam a részleteket!

11. Industrial Engineering Szakmai nap / 35. Ergonómiai Nyári Egyetem összefoglaló

Az MTM Hungária Egyesület, a Magyar Ergonómiai Társaság és az Osztrák Ergonómiai Társaság 2022. július 6-8. között rendezte a 35. Ergonómiai Nyári Egyetem részeként a 11. Industrial Engineering Szakmai Napot Bugyin.

Rendezvényünkön részt vett közel 70 fő, akik közül sokan a korábbi rendezvényen is ott voltak, meghallgathatták hazai és külföldi vállalatok szakembereinek tapasztalatait és megoldásait.

Ipari ergonómia – A munkahely kialakítás ergonómiája: 09.14-16

A képzés célja: A résztvevők átfogó képet kapjanak az ergonómia szakterületeiről, mely által lehetőség nyílik munkahelyek ergonómiai kritériumok szerinti értékelése, ergonómiai kockázatok felismerése és azokból rizikócsökkentő intézkedéseket levezetése.

Cél, hogy lehetővé váljon alacsony ergonómiai kockázatú munkahelyek tervezése, át-/kialakítása.

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu