Nyári enyhülés?!

Beköszöntött az enyhülés korszaka. Reméljük, ha újra lehet járni étterembe, akkor a képzésekre érvényes szigorítások enyhítésére is hamarosan sor kerül. Ezért meghirdetünk pár időpontot a nyárra. Ha nem sikerülne megtartani őket a légkondicionálással is rendelkező tantermeinkben – amennyiben a résztvevők azt igénylik -, webináriumi formában kerül rájuk sor. A webináriumokat – nemzetközileg egyeztetve, a tapasztalatok alapján – a home-office életritmushoz illeszkedően, jellemzően 2 x 3 órás napi blokkokban tartjuk, így a képzések időtartama hosszabb. Vizsgáztatás nemzetközileg egységesen a One-MTM szerverein on-line zajlik. A meghirdetett időpontok a kontakt órákra értendők, de ha a képzés távoktatásban valósul meg, az időpontok – a résztvevőkkel egyeztetve, az előbbiek alapján – további napokkal bővülnek.

Megnézem a képzési naptárban

Megjelent az EAWS 1.3.6

Az EAWS (Ergonomic Assessment Worksheet) ergonómiai kockázatértékelő rendszer az ISO/EN szabványok és irányelvek változásai, valamint a több ezer felhasználó visszajelzései alapján fejlődik, pontosabbá válik.
A One-MTM legutóbb 2020 májusában ratifikálta a módosításokat, mely elsősorban a 2. és 3. szekciót érinti. Előtérbe került a nemek kezelése és a formanyomtatvány is változott. Az aktuális verziószám: 1.3.6/2020. A júniusra tervezett EAWS tanfolyam már erre épül. Akik pedig már használják az eljárást, azoknak a június 19-ei EAWS felfrissítő szemináriumon mutatjuk be gyakorlati példákon (elsősorban filmelemzések) keresztül a változásokat.

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu