Megújult honlapunk

Sok-sok előkészítő munka és gondos tervezés után megújult a honlapunk, ami nem csak kinézetében változott meg, hanem számos elemében. Kialakításkor arra törekedtünk, hogy közérthetően mutassuk be az MTM széleskörű, hazai és nemzetközi tevékenységét, eredményeit. A változás érinti a technológiát, a weboldal kinézetét, illeszkedve szervezetünk új arculatához. Számos szöveget, tájékoztató anyagot újraírtunk, aktualizáltuk, segítve ügyfeleink könnyebb tájékozódását.

Bízunk abban, hogy új oldalainkon sikerült még könnyebbé és egyszerűbbé tennünk a keresett információk elérését.

Jó böngészést kívánunk!

MTM-UAS / MTM-2

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS / MTM-2 eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Kezdés: április 9 (UAS)
Kezdés: április 23 (MTM-2)

Próbálja ki az MTM-EasyTime-ot

A kis és közép vállalkozások számára létrehozott felhő alapú MTM-EasyTime-ot használva a termelési folyamatok mérhetők és összehasonlíthatók a legjobb ágazati megoldásokkal, így a potenciálok feltárhatóak.

Ismerje meg termelése mit tud elérni, gondoskodjon a folyamatok átláthatóságáról és számoljon referencia időt MTM-EasyTime-ot használva – egyszerűen, gyorsan, megbízhatóan és kedvező áron. Ide klikkelve 30 napos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk. /A rendszer pénteken verziófrissítésen esik át és a magyar nyelvű fordítási hibák is javításra kerülnek./

Európai Ipari Mérnök (European Industrial Engineering)

A képzés célja olyan gazdasági és menedzsment képességekkel, készségekkel felvértezni gyakorló műszaki szakembereket/vezetőket, melyek biztosítják, növelik saját és munkaadójuk hazai és nemzetközi versenyképességét.

Egy EIE önállóan vagy csapatban képes analizálni, értékelni és megtervezni összetett feladatokat a vállalat számos területén. Feladatok és komplex esettanulmányok segítenek az újonnan szerzett ismereteket közvetlenül gyakorlati tapasztalatokra váltani, ezáltal hidat képezve a napi hasznosítás felé. A megfelelő módszer választásától és alkalmazásától függetlenül, a csapatban történő célorientált és sikeres munka a képzés alapvető célja.

Idehaza több mint 70-en, Európa-szerte közel ezren kapták már meg az EIE oklevelet és címet, legyen köztük Ön is!

Kezdés: május 3.

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1067. Budapest,
    Csengery u. 78.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu